DADES GENERALS
D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades.
El lloc web i el domini serviescola.com pertanyen a Jordi Martínez Terns, amb domicili fiscal a C/ Jaume I, núm. 9, 08440 Cardedeu, NIF 36513983B i correu electrònic info@serviescola.com.
El seu principal objectiu és facilitar als clients i a el públic en general, la informació relativa a l'empresa, als productes i serveis que s'ofereixen.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s'informa a l'usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de Serviescola.
Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol•licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica .
Per exercir els seus drets d'oposició, rectificació o cancel•lació haurà escriure'ns a el següent correu electrònic: info@serviescola.com.

Producto añadido a la lista de compras
Añadido a la lista de comparación

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs el primer en rebre promocions especials.